Visitoslo.com

Ettersom Oslo er en stor og mangfoldig by, kan det være lurt å planlegge besøket før man kommer til byen. Man rekker ikke å se alt på en ukes ferie, så for å få mest mulig ut av turen, kan man sjekke ut attraksjonene på nettet først.

Visitoslo.com

osloDette er den offisielle reiseguiden til Oslo, og her finner man det meste av informasjon om byen. Nettsiden fokuserer selvsagt på attraksjoner og severdigheter, i tillegg til ulike aktiviteter man kan bli med på. Men nettsiden har også en guide til ting som skjer i byen, og denne guiden passer like bra for innbyggere som for turister. Nettsiden gir også tips til gode restauranter, og har en liste over overnattingssteder. Man finner også informasjon om transport i byen.

Forhåndsbestillinger

Hvis man skal på et sceneshow, en konsert eller lignende, kan man ofte bestille billetter på forhånd fra Visitoslo.com. Da slipper man å stresse med billettkjøp når man er i byen. Man finner også informasjon om åpningstider og billettpriser, slik at man har alt dette klart for seg på forhånd. Da blir det mye lettere å planlegge turen til Oslo. Visitoslo.com oppfordrer også innbyggerne i byen til å være turist i egen by.

Ellis Fahey II