Underholdning på vorspiel

Når vi begynner festen er det viktig å sette stemningen med en gang, slik at vi ikke ender opp med en våt vaffel av en fest – slikt blir husket av alle de gale grunnene. Vær forberedt, slik at du unngår tyn av kompisene for et kjipt vorspiel. Her finner du en liste med forslag til hva dere kan finne på for å holde stemninga høy:

  1. Dersom det er et blandet lag av folk, kan det være morsomt å arrangere en quiz, men introduser den gjerne etter andre drinkrunde, da mange er uvillige til å dumme seg ut uten et par pils innabords. Med plattformer som Kahoot er det raskt og enkelt å samle opp noen spørsmål, og alle kan delta via sin egen mobil.
  2. For en guttegjeng kan det å se en aktuell fotballkamp være en fin innledning til utekvelden. For ekstra moro kan man se på tippekamper og lage vorspielet om til en plingfest. Da må man drikke en slurk hver gang et resultat plinger inn, så det kan bli heftig!
  3. Dra opp et nettcasino på storskjermen og prøv ut ulike spill – eller dra frem mobilen og spill på samme poker- eller baccaratbord for å se hvem som er den beste «James Bond» i gruppa! Er det en stor fest med mange gjester kan det lønne seg å danne grupper for å få plass ved samme bord.
  4. Når vi først er inne på storskjermen, kan vi anbefale fristil karaoke, der alle kan delta. På YouTube er det enkelt å finne spillelister med karaokesanger som alle kjenner. Selv uten mikrofon er det mulig å kjøre på, bare syng høyere!
  5. Med en moderat stor gruppe kan det være en ide å prøve seg på mimeleken. Er dere veldig mange må gjestene deles opp i grupper. Dette er en aktiv og underholdende måte å få folk til å kose seg og slappe av på – men det kan være greit å velge lette oppgaver!

Roger