Se store kamper på nattklubben Henriks

Husker du gamle dager, da man så favorittlagene sine kjempe om medaljer på en ørliten TV? Husker du tiden da du ikke kjente igjen Dæhlie fordi skjermstørrelsen ikke tillot det? Kanskje du kan huske tilbake til svart-hvitt? Den tiden er heldigvis forbi. Nå gjelder det å finne seg et favorittsted med stor skjerm, god lyd og bra stemning. Et sted som gir deg følelsen av å være hjemme mens du er ute. Et sted man føler seg komfortabel. Et sted som får deg til å se på fotball på en helt ny måte. Der fotball blir like sosialt som stua i hjemmet.

Henriks i sentrum av Drammen gir deg nettopp dette. Titalls drammensere har allerede funnet tilflukt i en ellers så kjedelig region som Østlandet. Nå begynner oslofolk å søke seg utover og Henriks er redningen. Mer sosialt sted skal du lete lenge etter. Her kan du se alle fotballkampene du har på kalenderen, omringet av god mat, flotte mennesker og priser som er til å fnise av. Henriks er en nattklubb utenom det vanlige. Fra klokka åtte og utover er det alltid full fart. Pokerkvelder, karaoke, biljard og en konstant strøm av spennende storkamper på fantastiske TV-skjermer av høyeste kvalitet og lyd som får deg til å glemme omverdenen. Denne omverdenen vil du dog neppe glemme.

På Henriks blir folk kjent og danner nye vennskap. Her blander folk seg med hverandre og deler opplevelser, historier og kunnskap. Storkampene blir aldri de samme igjen. Du vil neppe finne et sted bedre enn Henriks. Når man har satt foten sin her, blir stedet som et ekstra hjem. Servitørene, bartenderne og daglig leder blir raskt til gamle venner som man deler nyheter med. Her kan man diskutere fotballkampen med sidebordet og vite at en krangel er helt umulig. Henriks er ikke som andre steder. Ett tygg og du er hekta.

henrik