Pokerturnering på Henriks

Det er vel ikke 1984 det står på kalenderen? Dagene da poker ble spilt på enhver bar og annerhvert hotell er over. Fremtiden ser dyster ut om man er pokerfrelst i Norge. I stedet for å se poker gjennom brillene til pokerspillerne, bestemte den norske regjeringen at spillet er skadende for mennesker og forbød hele sulamitten. Nå får man knapt spille poker i sitt eget hjem uten å få det norske alternativet av James Bond på døra.

Heldigvis finnes det en helt som tappert står imot den ulogiske loven. Heldigvis finnes Henriks. Midt i Drammen sentrum, blant historiske småhus og med parkeringsplass på andre siden av gaten, finner du denne flotte nattklubben med det lille ekstra. Her er alt under kontroll og her følges loven til punkt og prikke. Nettopp ved å følge loven og stå imot overdrevent press fra staten får Henriks holde pokerkvelder i det åpne. Her spilles det ikke om penger, ihvertfall nesten. Her spiller ikke spillere mot hverandre om penger. Klubben deler ut premier til heldige vinnere en gang i blant, men der stopper det.

Om du heller vil faktisk vinne på ditt pokerspill kan du besøke Batsafes pokerside. På Henriks nytes poker på et annet nivå enn det som var en selvfølge når spillet ble oppfunnet for titalls år siden. Penger er ikke alt her i livet. Poker er en spennende og interressant sport for intelligente mennesker. I tillegg er poker ufattelig sosialt. Derfor er nok Henriks den mest sosiale klubben man finner i en omkrets av flere hundre kilometer. Hver torsdag holdes pokerturneringer for både nybegynnere og erfarne spillere.

Det sies at de som ikke har flaks i kortspill, lykkes med kjærligheten. Henriks er et bevis på dette. Her kan man vinne penger eller finne venner. Finne venner eller møte kjærligheten. Alt er i dine hender og Henriks gir deg muligheten til å ta steget. Her prates det og danses, synges og spilles til langt på natt. Så fort man har tilbragt en kveld her vil Henriks feste seg på minnet. Man blir dratt tilbake til pokerkveldene på torsdager, karaokekveldene på onsdager. Man blir dratt tilbake til den konstante moroa, den uendelige strømmen med glade, flotte mennesker. Mennesker som prater, ler og synger. Åpne mennesker som er glade i å stifte nytt bekjentskap og ha det gøy. Pokerturneringene på Henriks er en verdig måte å tilbringe en torsdag. Biljardbord? Henriks kan by på det meste.

henrik