Oslo, byen og utforske

Til og med oslofolk er leie av Oslo. Nå gjelder det å komme seg ut av byen og utforske. De stive prisene og kjedelige omgivelsene presser byfolket ut av byen. Heldigvis har man nok av muligheter for god underholdning rundt hovedstaden.

Oslo

Nattklubben Henriks er et sted man bør merke av på kartet og besøke så fort man får sjansen. Med perfekt beliggenhet midt i Drammen sentrum er Henriks et tilholdssted for glade mennesker i alle aldre. Her kan man spille biljard, danse, synge karaoke og høre på kul musikk hver kveld fra klokka åtta og utover til langt på natt.

Nevnte jeg at man kan spille poker på Henriks? Ja, denne nattklubben er unik. Her foregår turneringer i Texas Hold’em hver torsdag. Ingen grunn til å ha det kjedelig selv om helga ikke helt har starta – ta en tur til Henriks neste torsdag kveld og ta del av neste turnering!

Nattklubben holder åpent til tre om natta, så hvis du fortsatt har krefter i deg etter en sosial omgang poker er det fritt frem på dansegulvet eller bak karaokemaskinen. Du finner neppe et kulere sted i Osloområdet. Her er det lett å treffe nye mennesker – maten er forresten utsøkt og prisene til å fnise av.