Oppdag Oslo

Oslo er Norges største by, og kan derfor tilby det meste innenfor kultur og underholdning. Byen har mange spisesteder, fra enkle gatekjøkken til kjente restauranter i verdensklasse. Man kan smake på mat fra hele verden.

Shopping

oslo_fashionSelvsagt har Oslo også rikelig med shoppingmuligheter. Både de som bor i byen og besøkende kommer innom kjente butikker for å kjøpe merkevarer eller gjøre et kupp under salgene. Man finner alle typer butikker i sentrum.

Underholdning

Oslo kan tilby konserter, sceneshow, teater og operaforestillinger hele året. Det er alltid noe å finne på om kveldene. Byen er også vertskap for mange sportsarrangementer, fra vintersport til friidrett, fotballkamper og hestesport.

Severdigheter

I Oslo finner man mange kjente bygninger, museer og gallerier. Det er noe for de fleste i byen, enten man vil se på kjente malerier, vikingskip, historiske bygninger, statuer eller ulike utstillinger. Noen av galleriene har faste utstillinger, mens andre byr på roterende utstillinger.

Gateunderholdning

I Oslo finner man også mye gateunderholdning, spesielt om sommeren. Da kan man oppleve musikere, gateartister og andre talenter som utfolder seg utendørs. Om vinteren er denne aktiviteten litt mer begrenset, men gatekunst og gatemusikere kan dukke opp hele året. Oslo er en aktiv og svært levende by.

Ellis Fahey II