Mattips for en hyggelig pokerkveld

Nå som det endelig er lovlig å arrangere pokerkvelder hjemme i stua i Norge, er jo dette en superspennende og litt annerledes aktivitet å invitere venner på. Hvorfor ikke gjøre litt ekstra stas på det hele også, nå som poker er stuereint og kan komme opp fra kjelleren og inn i stua? Du kan invitere opp til ti venner til pokerlag, hvorfor ikke sende dem en råstilig invitasjon til pokerkveld i posten?Live PokerDu kan lage noen selv, eller bestille mange kjempefine, spesialdesignede pokerinvitasjoner for eksempel på Etsy. Du kan også kombinere pokerkveld med bursdager eller andre feiringer, eller kanskje like gjerne med en pokerkveld til inntekt for en klubb eller noe annet. I tillegg kan du dekorere stua med noen morsomme pokerrelaterte symboler for ekstra effekt. Da blir resultatet en festlig og gjennomført temakveld. Det skal ikke så mye til, du kan enkelt lage noen pokerinspirerte dekorasjoner selv. Selvsagt duger ikke pokerheltene uten mat og drikke, og nedenfor følger en rekke tips til hva du kan servere på din pokeraften.

Sunn mat for en våken og skjerpet pokerspiller

Det har selvsagt konsekvenser for konsentrasjon og årvåkenhet hva vi spiser og drikker, så benytt sjansen til å servere mat som gjør spillerne våkne og glade. Kutt ut burgere og grillpølser, og server mat som gir en masse god energi. Du kan for eksempel ta vare på historien og servere retter som er basert på ris eller bønner. Dette er mat som gir deg rikelig energi og utholdenhet – det ble faktisk servert slaver for å holde dem gående lenger. Det kan dog være lettere å lage et buffetbord med herlige, sunne fristelser. By dine gjester på en sunn og herlig frisk salat, og gi dem bra hjerneføde. Da gjenstår det bare å gi gjestene “food for thought” også. Inspirasjonen til disse tipsene er hentet fra PokerStars’ nettside.Poker Player

Herlige alkoholfrie drikker

Det er utvilsomt slik at når man spiller pengespill, er det lurt å kutte ned på alkoholforbruket. Men, du vil jo at gjestene skal kose seg! Så server dem en herlig sangria uten alkohol! Denne fruktdrikken vil garantert gi feststemning, selv uten alkoholen. Det finnes en mengde andre alternativer, sjekk ut sju lekre oppskrifter på hjemmelaget iste og lemonade. Kaffe er bare en midlertidig oppkvikker, så for å holde optimal konsentrasjon over lengre tid, bør kaffe unngås. Dersom du vil tilby gjestene varm drikke, kan du velge mellom flere ypperlige kandidater. Det kan være en idé å satse på urtekaffe eller varm eplesider. Dersom du vil tilby noe som gir stimuli, men på en mer sunn måte, kan du lage en varm siderdrikk, for eksempel av pærejuice, og tilsette litt ginseng om du ønsker. Med en slik superdrikk får jo pokerlaget masse utholdenhet til gamblingmoro hele kvelden og ut i de små timer!

Søte og gode fristelser for gamblere

Selvsagt bør du friste med noen søte desserter eller kaker. Det trenger ikke være noe komplisert, det blir uansett stor suksess. Lag noen fruktfat, det er alltid en vinner. Ved siden av kan du servere små stykker av krydderkake eller sjokolade-scones, du kan bytte ut sukkeret i oppskriftene du finner med mer sunne alternativer, ellers finnes det en mengde sunne kakeoppskrifter på nett! Også noen herlige blåbærmuffins vil gjøre seg godt for både kropp og sjel i denne sammenhengen. Pynter du dem for eksempel med små spillkortbilder du har printet ut og limt på tannpirkere blir temakvelden komplett. Er du skikkelig god på kjøkkenet, kan du jo lage en pokerinspirert kake kake som dette må da imponere vennegjengen. Alternativt kan du jo bestille en. Særlig passer dette kanskje dersom pokerkvelden også er en feiring, som en bursdag eller lignende. Med alle disse tipsene skulle det være duket for en fantastisk og helt uforglemmelig pokerkveld!

Ellis Fahey II