Matkurs

 

De fleste av oss er utrolig glad i mat, i de fleste former og fasonger. Noen liker å lage mat, andre er mest glad i spise den… Her til lands er det lenge siden vi spiste for å overleve, og mat har blitt mer en livsstil – et fritidssyssel for de tykke og de smale.

Selv om ikke alle liker å lage mat, så er det nok fult mulig å få selv den mest ubrukelige kokken til å elske å lage mat. Det å kunne inspirere folk til å sette pris på matlaging er ikke alltid like enkelt, men for noen så er dette leverbrødet deres. Det å kunne lære noen å sanse maten, ikke bare smak, men også alle de andre er en kunst i seg selv. Kjenne lukten av nybakt foccacia, aller kjenne følelsen av varm, fløyelsmyk sjokolade eller lage sukkertøy med spenstige farger og fasonger må alle være med å lage!

Ingen kan lære seg slike ting over natta, men det å kunne inspirere noen til å starte finnes det kurs for. Om du vil brygge øl, lage sukkertøy eller kanskje du har lyst til å lære deg Spanjolenes tapashjemligheter? Youwish.no tilbyr nesten 50 forskjellige gavekort som vil tilfredstille ganen til selv de mest kresne. Har du prøvd å oppleve mat i mørket? Hva gjør dette med smaken? Når man fjerner en sans så er det viden kjent at de andre går i høygir for å kompensere. Eller kanksje du alltid har lurt på hvordan man brygger øl? Er du mer av den eksotiske typen så kan de også tilby kursing i den Japanske kokkekunsten Sushi, eller hvordan Thailendere og Indere lager sine curryretter.

Det er helt utrolig hvor mye denne nettsiden har klart å finne frem, og det er garantert at man kan finne noe for hvem som helst, både for dem som elsker å spise, smake og lukte mat, og for dem som elsker å eksperimentere på kjøkkenet.

henrik