Mat- og spillkveld med venner

Selv om det er fint å gå ut på byen, kan det også være fint å ha hjemmekveld, enten med familien eller med vennegjengen. Skal man invitere noen over, kan man lage god mat og by på litt morsom underholdning for å holde stemningen høy.

Spillkveld

pokerEn spillkveld kan være spennende både for unge og eldre. Det er ikke så mange år siden familier pleide å samles rundt brettspill om kveldene, og noen familier spiller fortsatt brettspill sammen, fordi det er morsomt og underholdende. Man kan selvsagt også spille nettspill eller konsollspill sammen, men brettspill gjør at alle kan spille samtidig, og snakke og le mens de spiller.

Mat som passer til spillkvelden

Hvis du skal arrangere en spillkveld, passer det med mat i porsjonstørrelse. Bak muffins eller cupcakes, og velg gjerne muffins med litt mat i, som grønnsaksmuffins. Sunne alternativer kan være gulrotkake eller innbakte egg. Det finnes mange gode oppskrifter på nettet. Det er også sunt med oppskåren frukt eller grønnsaksstaver med dipp. Velg gjerne mineralvann med smak, eller juice, i stedet for brus.

Inviter bare folk som liker å spille. Da blir stemningen best. Og sørg for at alle blir med på spillet og alle koser seg.

henrik