Karaokekveld på Henriks

Drømmer du om å bli den neste Madonna eller Sting? Kan du synge like sukkersøtt som Justin Bieber? Har du et talent du vil dele med de uvitende massene? Midt i Drammen sentrum finner du Henriks, stedet som gir deg mulighetene.

KaraokeHver onsdag er det duket for karaokekveld med tusenvis av sanger til rådighet. Midt i uka er det like langt frem til neste helg som det har gått siden sist helg, altså en perfekt dag for å minne seg selv på hvor morsomt man kan ha det når man har fri.

Syng alene, syng i par eller dann din egen gruppe og bygg opp fanklubben! Karaoke er noe av det morsomte som finnes og Henriks er et perfekt sted å vri på stemmebåndene. Nattklubben i seg selv er bygd for sosialt samvær med pokerkvelder og dans. Her er det lett å bli kjent med mennesker og finne nye venner. Kanskje vekker du også en interresse fra det motsatte kjønn etter en pent fremført låt? Henriks gir deg mulighetene, men du må selv ta steget. Kun en femten minutters kjøretur fra Oslo ligger ditt nye favorittsted. Nattklubben Henriks er et perfekt tillskudd til Østlandets nattliv.

henrik