Electric Sam – en spennende spilleautomat

Det florerer av spilleautomater på markedet i dag, og det er hardt å ta opp kampen blant de store, kjente navnene innenfor nettcasinobransjen. Vi skal se nærmere på spilleautomaten Electric Sam for å se om denne automaten kan imponere med noen nye tvister eller funksjoner i dagens spillmarked.

Generelt

Electric Sam har allerede vært på markedet en stund, og ble lansert så langt tilbake som i januar 2014. Enn så lenge er spillet en suksess, og vi forstår hvorfor. Leverandøren bak denne elektriske fargefesten er ELK, en spilleverandør på vei opp og frem. Dette lover bra for Electric Sam.

Grafikk

Det første som åpenbarer seg når du åpner spilleautomaten Electric Sam, er et flott og innovativt design – noe som vekker spillelysten vår, og gir oss lyst til å spinne hjulene for å se om animasjonene lever opp til forventningene. Spilleautomater sliter ofte litt med grafikken og animasjonen, men Electric Sam imponerer stort gjennom hele spillet. Automaten har dessuten også fengende musikk og glade toner – noe som tar spillopplevelsen enda et par steg lenger opp på skalaen.

Oppsett

Selve spilleautomaten har et tradisjonelt oppsett med fem hjul og tre rader, og det er derfor enkelt å sette i gang jakten etter gevinster. Spillet har hele 243 gevinstlinjer – noe som gir stor mulighet for gevinst underveis. Du får gevinster ved å kombinere tre eller flere symboler. Blant symbolene du møter på når hjulene spinnes, finner du de tradisjonelle kirsebærene, sitroner og bjeller, men også unike symboler som Electric Sam selv og noen flotte damer.

Sammendrag

Spilleautomaten Electric Sam er noe av det bedre vi har sett på markedet den siste tiden, med et fantastisk flott design og fengende musikk. Spillet er tradisjonelt, og det er ikke noe vanskelig å forstå spillkonseptet. Med gode gevinstmuligheter på toppen av dette er vi sikre på at Electric Sam vil bli en suksess blant de fleste som prøver spillet.

Ellis Fahey II