Arranger en spillkveld

En spillkveld kan være underholdende, og det er mye du kan finne på for å underholde gjestene dine.

Spill brettspill

borad_gamesNei, voksne er ikke for gamle til å spille brettspill. Det er faktisk både morsomt og engasjerende å spille brettspill. Velg et spill der mange kan være med, slik at ingen er inaktive. Alternativt kan du ha flere brettspill ved ulike bord, slik at alle har noe å gjøre.

Spill konsollspill

De fleste konsollspill er laget for en eller to spillere, så enten må de andre se på, ellers må de ha andre spill de kan holde på med i mellomtiden. Konsollspill er et fint tillegg til brettspill.
Spill nettspill

Du kan også ha nettspill tilgjengelig for spillerne. Jo flere ulike spill og spillmuligheter du tilbyr, desto mer underholdende er det for gjestene. Noen kan spille brettspill, andre kan spille på nettet eller spille konsollspill.

Spill poker lovlig

Med endringene i pokerlovgivningen, er det faktisk tillatt å spille poker hjemme. Men det må ikke være mer enn 10 deltakere, og man kan bare spille om små pengebeløp. Har man en god vennegjeng, kan man altså sitte og spille poker i stua, så sant alle deltakerne er amatører og kjenner hverandre.

henrik